Inspirasjon til store beslutninger

Med våre 3D-visualiseringsløsninger hjelper vi dere til å gjøre boligsalg og utleie/salg av kontorer inspirerende, trygt og mer effektivt.

Mer om 3D-visualisering

Varbergs Bostad

För oss på Varbergs Bostad är det en självklarhet att arbeta med 3D-visualisering i våra nyproduktionsprojekt. Våra nya hyresrätter konkurrerar med andra boendeformer. Därför är det viktigt att kunna ge blivande hyresgäster en rundtur i lägenheterna - och en känsla för sitt nya hem - redan innan det är färdigbyggt. Det har vi gjort med stor framgång i våra senaste nybyggnadsprojekt tack vare 3D-tekniken från wec360°. Så vi kommer definitivt att fortsätta på samma spår i framtiden.

Dzejna Seta Marknadschef

Book en kostnadsfri demonstrasjon

Se og test hvordan den nyeste teknologien kan fremheve deres prosjekt.

Vi kommer til dere og demonstrerer fremtidens visualiseringsteknologi  – helt kostnadsfritt.

Les mer og kontakt oss
Einar Mattsson
BoKlok
JM
Bonava
HSB
Lindbäcks
PEAB
Strabag
Ikano Bostad
Skanska
NCC
Riksbyggen

VirtualReality

Vi har skapt en ny standard for VR ved salg av boliger, der sluttkundens trygghet, inspirasjon og tilgang til informasjon står i sentrum

Våre produkter

Östersundshem

wec360° och deras digitala visualiseringar har betytt mycket för vår snabba uthyrning av nyproduktionen. Med deras praktiska lösningar och inspirerande bilder har vi givit kunden goda förutsättningar för sitt nya bostadsval. Det har resulterat i att vi fyller våra nybyggda hus mycket snabbare än planerat.

Malin Gunnarsson kommunikationschef

wec360° Labs

Innovasjon og teknologiutvikling er vår hjemmebane.

Mer om labs