UX-designer

Är du en person som vill vara med och utveckla världens ledande plattform för presentation av fastigheter- och byggprojekt? Har du tidigare utvecklat webbapplikationer och grafiska gränssnitt?

Om rollen

 Vi söker nu en erfaren designer som kommer att bli en del av ett växande IT-team. Vi ser gärna att du har arbetat med såväl hemsidedesign som applikationsdesign samt har en stor förståelse för bra användarupplevelser.

Vår kund utvecklar idag en plattform för presentation av bostäder och lokaler genom både 2D- och 3D-teknik. Vår plattform
används av byggherrar och uthyrare för att marknadsföra deras objekt online.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER ÄR:

● Utveckla gränssnitt för våra presentationsprodukter och dess administration.
● Bygga och upprätthålla vår hemsida för att bättre framhäva vår nya plattform.
● Ta fram en onboarding process för att introducera nya användare av plattformen.
● Utveckla prototyper av nya produkter och features.

Vem söker vi efter?

KVALIFIKATIONER/ÖNSKEMÅL:

● Arbetat självständigt med design av hemsidor och webbapplikationer.
● Ha en god förståelse för interaktiv design och användarvänlighet.
● Flytande engelska och svenska i tal och skrift.

MERITERANDE:

● Figma
● Kunskaper inom programmering (html, css, javascript). 

Vad wec360° erbjuder

Du får jobba i ett bolag som arbetar aktivt med att ta fram nya tekniska lösningar för att digitalisera bygg- och fastighetsbranschen. Du kommer arbeta i ett offensivt företag som under 2021 har tagit in kapital för fortsatt internationell tillväxt samt produktutveckling.

wec360° är mån om att du som anställd ska trivas då våra medarbetare är bolagets viktigaste tillgång. Du kommer i denna roll att utgå hemifrån men har tillgång till möteslokaler i Ahouse på Östermalmsgatan i Stockholm. wec360° är kollektivavtalsanslutna vilket medför bland annat bra försäkringar och pensionsförmåner. Vi erbjuder också friksvårdsbidrag.

Om wec360°

wec360° är ett av Skandinaviens ledande PropTech bolag inom tekniska lösningar för presentation av fastigheter och byggprojekt. Vi kombinerar Art med Tech för att inspirera framtida hyresgäster & bostadsköpare till beslut om framtida boenden.

Deras verksamhet vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet och vi bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i vår nisch. Idag används wec360°:s lösningar på över 40 000 lägenheter och vi verkar i 8 olika marknader över världen just nu.

Skicka in in ansökan redan idag!

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse 

Lön: Grundlön

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare