Graphic Designer

Är du en kreativ person som gillar att jobba med grafisk design? Tycker du om att jobba med digital marknadsföring och bygga varumärke?

Rollen som Graphic Designer

Som Graphic Designer på wec360° kommer ditt största fokus att ligga på att aktivt vara med och bygga och etablera bolagets varumärke utåt.   Du kommer i denna roll arbeta med innehåll  till hemsida, sociala medier, kundkommunikation, intern dokumentation med mera. Du kommer också att hantera företagets sociala medier, hemsidan och andra kommunikationskanaler. Det är därför viktigt att du gillar att jobba allsidigt med såväl grafisk framställning och text, som foto och film, för att trivas i denna roll.

I denna roll kommer du att ta fram marknadsmaterial som används av säljteamet och arbeta med grafisk design. Vidare kommer du att skapa kampanjer och planera events för att bygga företags varumärke.

I rollen som Graphic Designer  har du ansvar för hemsidan som du förvaltar och utvecklar i samarbete med resten av marknadsteamet.

Har du det som krävs?

För att lyckas i denna roll har du arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst 3  år och gillar att arbeta brett. Du trivs med att ha mycket frihet under ansvar och att ta för dig i arbetet för att komma framåt. Du är van att arbeta mot deadlines.


DU BÖR HA ERFARENHET OCH KUNSKAP AV DESSA PROGRAM/PLATTFORMAR:

  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Premiere Pro
  • Adobe After Effects
  • WordPress 

Du är som person en lagspelare som är kreativ, utåtriktad, organiserad och gillar att arbeta självständigt.

Vad wec360° erbjuder

Du får jobba i ett bolag som arbetar aktivt med att ta fram nya tekniska lösningar för att digitalisera bygg- och fastighetsbranschen. Du kommer arbeta i ett offensivt företag som under 2021 har tagit in kapital för fortsatt internationell tillväxt samt produktutveckling.

wec360° är mån om att du som anställd ska trivas då våra medarbetare är bolagets viktigaste tillgång. Du kommer i denna roll att utgå hemifrån men har tillgång till möteslokaler i Ahouse på Östermalmsgatan i Stockholm. wec360° är kollektivavtalsanslutna vilket medför bland annat bra försäkringar och pensionsförmåner. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag.

Om wec360°

wec360° är ett av Skandinaviens ledande PropTech bolag inom tekniska lösningar för presentation av fastigheter och byggprojekt. Vi kombinerar Art med Tech för att inspirera framtida hyresgäster & bostadsköpare till beslut om framtida boenden. Verksamheten vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet och wec360° bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i sin nisch. Idag används wec360°:s lösningar på över 40 000 lägenheter och bolaget har projekt i 8 olika länder.

Skicka in in ansökan redan idag!

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse 

Lön: Grundlön

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare