Digital marknadsförare

Är du en kreativ person som gillar att jobba med grafisk design? Tycker du om att jobba med digital marknadsföring och bygga varumärke?

Rollen som Digital marknadsförare

Som digital marknadsförare kommer ditt största fokus ligga på att aktivt arbeta och utveckla företagets digitala marknadsföring för att fortsätta bygga och etablera företagets varumärke utåt. Du kommer i denna roll även arbeta med content till hemsidan och sociala medier, vilket innebär att det är viktigt att du gillar att jobba med foto och skriva texter för att trivas i denna roll. 

I denna roll kommer du att ta fram marknadsmaterial som används av säljteamet och arbeta med grafisk design. Vidare kommer du att skapa kampanjer och planera events för att bygga företags varumärke.

I rollen som digital marknadsförare har du ansvar för hemsidan som du förvaltar och utvecklar inom ramarna för marknadsföring och arbetar aktivt med SEO, Google Adwords och Facebook Ads Manager. 

Har du det som krävs?

För att lyckas i denna roll har du arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst 1 år och gillar att arbeta brett. Du trivs med att ha mycket frihet under ansvar och att ta för dig i arbetet för att komma framåt. 

DU BÖR HA ERFARENHET OCH KUNSKAP AV DESSA PROGRAM:
  • Photoshop
  • InDesign
  • Illustrator
  • Microsoft Office 365

Du är som person en lagspelare som är kreativ, utåtriktad,  organiserad och gillar att arbeta självständigt.

Vad wec360° erbjuder

Du får jobba i ett bolag som arbetar aktivt med att ta fram nya tekniska lösningar för att digitalisera bygg- och fastighetsbranschen. Du kommer arbeta i ett offensivt företag som under 2021 har tagit in kapital för fortsatt internationell tillväxt samt produktutveckling.

wec360° är mån om att du som anställd ska trivas då våra medarbetare är bolagets viktigaste tillgång. Du kommer i denna roll att utgå hemifrån men har tillgång till möteslokaler i Ahouse på Östermalmsgatan i Stockholm. wec360° är kollektivavtalsanslutna vilket medför bland annat bra försäkringar och pensionsförmåner. Vi erbjuder också friksvårdsbidrag.

Om wec360°

wec360° är ett av Skandinaviens ledande PropTech bolag inom tekniska lösningar för presentation av fastigheter och byggprojekt. Vi kombinerar Art med Tech för att inspirera framtida hyresgäster & bostadsköpare till beslut om framtida boenden. Deras verksamhet vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet och vi bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i vår nisch. Idag används wec360°:s lösningar på över 40 000 lägenheter och vi verkar i 8 olika marknader över världen just nu.

Skicka in in ansökan redan idag!

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse 

Lön: Grundlön

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare