Account Manager

Är du tävlingsinriktad, framåt och gillar att göra affärer?

Rollen som Account Manager

Som Account Manager är du en viktig nyckelspelare där du ingår i ett större team. Du har det yttersta ansvaret för att prospektera och bearbeta nya kunder. Du kommer att få planera och genomföra kundpresentationer samt driva hela säljprocessen från start till slut med fokus på att utveckla dina kunders affär. Primär målgrupp kommer att vara byggherrar, fastighetsutvecklare, arkitekter och marknadsteam. Möten med kund kommer att främst ske digitalt men även kundresor och mässor kan förekomma i tjänsten.

Vem söker vi efter?

Vi är på jakt efter en person som är framåt, tävlingsinriktad och målfokuserad. Du bör vara beredd på att ta i och arbeta hårt för att bidra till att wec360° är i framkant i en ständigt föränderlig värld. 

KVALIFIKATIONER/ÖNSKEMÅL:
  • Bakgrund från bygg/fastighetsbranschen
  • Avslutad eftergymnasial utbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Mycket god datorvana
  • Kunskap och intresse inom marknadsföring och/eller försäljning
MERITERANDE:
  • Bakgrund från telemarketing eller uppsökande försäljning
  • Andra språk än svenska och engelska
  • Vana av Upsales

För att lyckas i rollen som Account Manager hos oss tror vi att du är en person med ordningssinne. Du är trygg i dig själv och har ett intresse för försäljning och resultat. Som person är du tävlingsinriktad och motiveras av att arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar över ditt arbete. Vi ser vidare att du är prestationsinriktad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål, både självständigt och tillsammans med andra.

Vad wec360° erbjuder

I rollen som Account Manager erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter hos ett bolag som växer på flera nya marknader. Du får jobba i ett bolag som arbetar aktivt med att ta fram nya tekniska lösningar för att digitalisera bygg- och fastighetsbranschen.

Du kommer arbeta i ett offensivt företag som under 2021 har tagit in kapital för fortsatt internationell tillväxt samt produktutveckling.

wec360° är mån om att du som anställd ska trivas då våra medarbetare är bolagets viktigaste tillgång. Du kommer i denna roll att utgå hemifrån men har tillgång till möteslokaler i Ahouse på Östermalmsgatan i Stockholm.

wec360° är kollektivavtalsanslutna vilket medför bland annat bra försäkringar och pensionsförmåner. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag.

Om wec360°

wec360° är ett av Skandinaviens ledande bolag inom tekniska lösningar för presentation av byggprojekt och fastigheter. Vår verksamhet vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet och vi bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i vår nisch. wec360° befinner sig i en stark tillväxtfas och våra lösningar används idag i 8 länder.

Skicka in in ansökan redan idag!

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse 

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund wec360°